már
4

vigyázat, megint gondolkoztam...

Címkék: énblog | Szerző: Noctis | 6:12 pm

Miért van az, hogy egyes emberek olyan szépen társalgásba tudnak elegyedni másokkal, míg más embereknek ez ehezebben megy, és több iső kell ahhoz, hogy eredeti énjüket felvállalva tudjanak beszélgetni egy másik emberrel. Talán valami feszélyezi őket? lehet. Én péládul határozottan állítóm, hogy írásban, sokkal jobban ki tudom fejezni magam, mint szóban. Jó lehet, hogy mások számára nem mindig egyértelműek a mondataim, de higgyétek el, még mindig sokkal értelmesebb, mint szóban:P

Bár ez korántsem vicces.

Annyira mondjuk nem zavar a dolog, akik nem ismernek eléggé, mindig azthiszik, hogy csendes vagyok, de aztáán:D már megbánják, hogy jobban megismertek. bár azért néha irigylem, azokat, akik egy idegen emberrel úgy tudnak beszélni, mintha ezeréve ismernék, vagy akiknek olyan sok ismerősük van, hogy némelyiknek már a nevére sem emlékeznek, és olyan népszerűek, hogy a legutolsó ember is tudja legalább a becenevét.

Ennek ellenére elégedett vagyok mindennel.

Ergo, ennek a kis monológnak sem volt megint semmi értelme.

A bejegyzés trackback címe:

https://somethinglife.blog.hu/api/trackback/id/tr89981487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistie 2009.03.07. 16:11:58

Szia!

A legtöbb ember különböző, sőt, nincs két egyforma ember, van aki lazán tud beszélgetni, van akit feszélyeznek dolgok, de ez így normális mertha összezárnánk 100 embert pl ésmindenki feszélyezve lenne és parázna akkor ott tök kuss lenne, mígha 100 olyant aki nem akkormeg akkora zsivaj hogy nagyon. Egyébként szerintem ahogy haladsz előre az egyetemmel egyre könnyebben fogsz te is beszélgenti az idegenekkel, még akor is ha alapból visszahúzódó vagy! :P (ami egyébként nem baj semmiképpen)

Pistie 2009.03.09. 00:06:02

boldog Nőnapot! :p
süti beállítások módosítása