aug
13

Korhatáros szerelem?

Címkék: énblog szerelem | Szerző: Noctis | 12:02 am

VAjon mekkora az a korkülönbség, ami egészségesnek mondható egy párkapcsolatban?

Ritkán teszek fel ilyen szép kérdéseket, de most muszáj..egyik legkedvesebb ismerősöm szenved most olyan elmebetegségben (nevezzük orvosi nevén: szerelem), ami arra késztette, hogy magánál egy több mint 30 évvel idősebb párt válasszon. Számomra ez felfoghatatlan. MIÉRT? ezernyi meg ezernyi indokot tudok felhozni az egész ellen. Fel is soroltam neki, de ő csak rámnéz és a kontra oldalon ennyi érv szól: "nemtudom miért, de vonzódom hozzá".

Szerintem súlyos apakomplexus. Biztos hogy van ilyen. Egy gyönyörűszép élettel teli 20 éves lány, nem csinál ilyeneket józanul...

És most jöhetnek az olyan elcsépelt közhelyek, mint a szerelem nincs korhoz kötve és hasonlók...ugye csak értelmezés kérdése, hogy most ez azt jelenti, hogy hatvan évesen is lehetsz szerelmes, vagy hogy egy 17 éves is szerethet egy 70 évest.

És most baromira szégyenlem magam, hogy ezt megírom, de meg kellett....majd pár nap múlva úgyis letörlöm..

A bejegyzés trackback címe:

https://somethinglife.blog.hu/api/trackback/id/tr21306231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása